TILLBAKA
TILLBAKA

Påskägg

Skäm bort er själva, era medarbetare eller varför inte era kunder med härliga påskägg. Vi har flera olika storlekar att välja mellan.

Vad säger våra kunder

“Det är ett nöje att ha med Skafferi att göra. Allt i leveranskedjan från beställning till leverans är top-notch. De är service-minded från topp till tå och håller alltid vad de lovar. Jag kan varmt rekommendera Inte Bara Post Skafferi till alla företag som vill underlätta sin vardag. “

Pernilla Avar,
Ålandsbanken Abp

“Hos Inte Bara Post Skafferi har vi allt vi önskar oss. Topp service på alla sätt och vis! Snabb leverans, personlig kontakt, lyhördhet, flexibilitet och nytänk. Utöver det älskar jag helhetskonceptet. Dvs att vi använder oss idag av Inte Bara Post bud, Bemanning, Skafferi, frukost, frukt och mjölkleverans samt varierande kontorsärenden.“

Roxana Kvick
Betsson AB

“Vi på Kivra är väldigt nöjda över vårt samarbete med Inte Bara Post. I dagsläget hjälper de oss med nästan allt på kontoret, så som ekologisk fruktleverans, montering samt även supersnabba och miljövänliga bud. För mig som Office Manager på Kivra så underlättar Inte Bara Post mitt arbete mycket då de alltid finns ett mail/samtal"

Therese Gardell
Kivra

“Vi på Knowit är otroligt nöjda med Inte Bara Post Skafferi. Vi har ett fantastiskt bra samarbete, de levererar på högsta nivå. Alltid pålitliga, effektiva, snabba och trevliga med ett leende.”

Anki
Knowit

“Vi är mycket nöjda med Inte Bara Post. De har en service i världsklass! Snabb, pålitlig, trevlig, hjälpsam även när det är akut och kortvarslat - och bästa kvalité på varor och leverans. Vi får ofta komplimanger från våra gäster. Rekommenderas varmt!”

Novare
Novare

"Inte Bara Post Skafferi ger en fantastisk service. Tror inte det finns någon botten på deras skafferi då de kan ordna fram allt under korta fortsättningar. De underlättar kontorslivet med punktliga leveranser, brett sortiment & trevlig personal!"

The Body Shop
The Body Shop