TILLBAKA
TILLBAKA

FÖRETAGSSERVICE

Välkommen till Stockholms mest lösningsorienterade partner för att hålla kontoret i toppskick. Vi förstår att ett välskött kontor är avgörande för en effektiv arbetsmiljö, och våra medarbetare är redo att leverera en snabb och pålitlig service.

Lampbyten, whiteboards, IKEA-möbler, måleri – Vi fixar det!

Behöver ni någon som tar hand om de små men viktiga detaljerna? Med våra abonnemang på att byta glödlampor, fylla på papper i skrivaren, och sätta upp tavlor på ett konstnärligt sätt. Vi gör det med ett leende på läpparna och ser till att ert kontor alltid skiner.

Vaktmästarservice abonnemang:

FIX-abonnemang – Personlig och pålitlig

Våra FIX-abonnemang är skräddarsydda för er som vill ha en dedikerad vaktmästare på plats. Med ett fast antal timmar varje månad får ni personlig och pålitlig kontorsservice. Er vaktmästare blir bekant med ert kontor och hanterar alla era behov med ett professionellt förhållningssätt.

FLEX-abonnemang – Anpassa efter era behov

För er som föredrar flexibilitet erbjuder vi FLEX-abonnemang. Distribuera själva ett fast antal timmar till ett förmånligt timpris. Det ger er kontroll över kostnader samtidigt som ni får nytta av våra erfarna handymans.

Skapa ert egna upplägg:

Osäker på hur många timmar ni behöver? Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen. Vårt mål är att skräddarsy abonnemang efter era specifika behov och önskemål.

Boka
Boka

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post Allt-i-Allo av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post Allt-i-Allo-tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post Allt-i-Allo, som hjälpt oss göra kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy