TILLBAKA
TILLBAKA

Mässor, eventproduktion & montrar

Välkommen till IBP Allt i Allo – er pålitliga partner för professionell eventproduktion, mässor, montrar och logistiklösningar. Vi strävar efter att göra era evenemang minnesvärda genom att erbjuda omfattande tjänster dygnet runt, året om, över hela Sverige.

Våra tjänster:

Produktion av mässmontrar och mässmaterial

Ta ert varumärke till nästa nivå med vårt sortiment av montrar och högkvalitativa mässmaterial. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som sticker ut och lockar besökare.

Produktion

Vår dedikerade produktionsteam arbetar för att omvandla era idéer till verklighet. Med fokus på detaljer och kreativitet skapar vi imponerande och funktionella evenemangsutrymmen.

Montering/demontering

Vi tar hand om all logistik kring montering och demontering av era montrar och utställningsmaterial. Vårt mål är att göra processen smidig och problemfri för er.

Lagerhållning

I våra lokaler centralt i Stockholm har vi möjlighet att lagerhylla eran monter mellan mässorna. Då passar vi även på att inventera allt mässmaterial.

Helhetslösning/paketlösningar

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar och paketlösningar som täcker allt från planering och design till genomförande och utvärdering.

Varför Välja Oss:

  • Vi verkar i hela Sverige Vi är er partner oavsett var i Sverige ert evenemang äger rum. Vår närvaro sträcker sig över hela landet, och vi är redo att leverera högkvalitativa tjänster var och när ni behöver dem.
  • Erfaren projektledning: Vårt erfarna projektledningsteam ser till att ert evenemang är välorganiserat och genomfört enligt plan. Vi tar hand om varje detalj för att säkerställa att er vision blir verklighet och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.
  • Service, etablering och underhåll: Vi har ett stort team montörer, snickare och elektriker som gör att vi kan hålla en hög nivå när det gäller service och underhåll av er monter. 


Låt Inte Bara Post Allt i Allo vara er partner för att göra era mässor och event minnesvärda och framgångsrika. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd lösning som passar er unika vision.

Boka
Boka

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post Allt-i-Allo av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post Allt-i-Allo-tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post Allt-i-Allo, som hjälpt oss göra kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy