TILLBAKA
TILLBAKA

EVENT

Vi är Inte Bara Post Event, och gör precis allting som våra kollegor inte gör – vi täcker in (nästan) alla behov du kan tänkas ha.

Låter det lite luddigt? Det är det, men vi vet vad vi gör. För att nämna några saker så löser vi eventpersonal, fest- och eventplanering, packning och leverans av 700 goodiebags på två dagar, sortering och ompackning av lager, sköter bar och servering på fester, att värdinnor och värdar har full koll, den där middagen som du vill ha hemma men inte riktigt orkar att rodda själv. Och projektleder allting. Oavsett storlek på uppdrag.

När du behöver hjälp – då löser vi det med exempelvis:

Eventpersonal
Serveringspersonal
Entrévärdar
Lagerpersonal
Projektledning
Planering
Catering
Sampling
Butiksdemo

Eller något helt annat? Inget uppdrag är för litet. Eller för stort. Ring, skicka ett mail eller använd formuläret nedan – så ser vi till att du får hjälp med precis det du behöver.

Bli kund
Bli kund
LOGGA IN PÅ PORTALEN
LOGGA IN PÅ PORTALEN

Vad säger våra kunder

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy