TILLBAKA
TILLBAKA

Elektriker och VVS

Vad gör våra elektriker?

Vad vi gör

Vi utför olika typer av elinstallationer för både bostäder och företag. Det kan innefatta installation av nya uttag, belysning, vägguttag, kablar och annan elektrisk utrustning. Våra elektriker arbetar med precision och säkerhet för att säkerställa att alla elinstallationer är i överensstämmelse med gällande föreskrifter och normer.

Belysning

Våra elektriker på IBP Allt-i-Allo är dedikerade till att skapa den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller företag. Vi erbjuder expertis inom design, installation och underhåll av olika belysningssystem. Oavsett om det är att skapa en stämningsfull atmosfär, förbättra arbetsbelysningen eller implementera energieffektiva LED-lösningar, strävar vi efter att leverera belysning som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande.

Vi tar hänsyn till dina specifika behov och preferenser för att skapa en skräddarsydd belysningsplan. Våra elektriker jobbar med de senaste teknologierna och trenderna inom belysningsdesign för att säkerställa att ditt utrymme belyses på det mest effektiva och vackra sättet.

Re-lamping

Om din belysning behöver en uppgradering eller om du vill övergå till mer energieffektiva alternativ, erbjuder vi också tjänsten re-lamping. Våra elektriker analyserar och bedömer befintliga ljuskällor för att avgöra om det är läge för en uppgradering. Genom att byta ut äldre lampor med moderna, energieffektiva LED-lampor kan du inte bara minska energiförbrukningen utan också förbättra belysningens kvalitet och livslängd.

Vi strävar efter att skapa lösningar som kombinerar funktionalitet, estetik och energieffektivitet. Med våra belysnings- och re-lampingtjänster kan du skapa den perfekta atmosfären och samtidigt minska din miljöpåverkan.

Kontakta oss för att diskutera dina belysningsbehov och låt oss boka ett möte på plats i era lokaler för att analysera era behov.


Elcentral

Våra elektriker är specialister på installation, underhåll och uppgradering av elcentraler. Elcentralen är hjärtat av ditt elektriska system och ansvarar för att distribuera ström till olika delar av ditt hem eller företag. Vi säkerställer att din elcentral är korrekt dimensionerad, säker och i överensstämmelse med alla gällande normer och föreskrifter.

Laddbox till elbil

Vi erbjuder skräddarsydda installationer av laddboxar för elbilar. Våra elektriker hanterar hela processen, från planering och installation till konfiguration och säkerhetskontroller. Vi ser till att din laddbox är optimalt installerad för att säkerställa snabb och säker laddning av din elbil.

Smarta Hemprodukter

Våra elektriker är experter på att integrera och installera smarta hemprodukter. Vi besitter kompetens kring ett stort antal produkter och är utbildade av Plejd. Oavsett om det är smart belysning, termostater, övervakningssystem eller andra enheter, skapar vi en sömlös och användarvänlig upplevelse. Vi programmerar och anpassar systemet för att passa dina behov och önskemål, vilket ger dig kontroll över ditt hem direkt från din smartphone eller surfplatta.

Spis/Spishäll

Vi tar hand om installationen av spisar och spishällar, inklusive anslutning till elnätet. Våra elektriker ser till att anslutningen är korrekt och säker, och att spisen fungerar optimalt. Vi kan även råda om energieffektiva alternativ och säkerhetsåtgärder.

Felsökning

Våra elektriker är experter på att diagnostisera och lösa elektriska problem. Oavsett om det är en strömavbrott, kortslutning eller något annat problem, använder vi avancerad utrustning och expertis för att snabbt identifiera och åtgärda felet. Vi strävar efter att minimera avbrott och säkerställa att din elektriska installation är säker och pålitlig.

Kontakta oss för kostnadsfri offert idag.

Vad gör våra rörmokare?


Våra skickliga rörmokare på IBP Allt-i-Allo är experter på VVS-installationer för olika typer av fastigheter. Vi hanterar allt från att installera rör och ventiler till att konfigurera avancerade VVS-system. Vi tar hänsyn till varje detalj för att säkerställa optimal prestanda och långvarig hållbarhet. Med fokus på professionalism och noggrannhet levererar vi VVS-installationer som möter de högsta standarderna och förbättrar ditt vatten- och värmesystem.

Installation eller byte av köksblandare

Våra erfarna rörmokare är specialiserade på installation och byte av köksblandare. Oavsett om du vill uppgradera till en modern design, öka vattenbesparingen eller lösa problem med läckande kranar, så tar våra experter hand om hela processen. Vi säkerställer en korrekt installation för att garantera långvarig funktionalitet och effektiv vattenhantering i ditt kök.

Installation eller byte av toalett

Vi erbjuder professionell service för installation eller byte av toaletter. Oavsett om du har behov av att uppgradera till en vattenbesparande modell eller helt enkelt behöver byta ut en äldre toalett, så utför våra rörmokare arbetet med precision och noggrannhet. Vi ser till att den nya toaletten är korrekt installerad för att undvika läckage och säkerställa optimal spolning.

Badrumskommod

Våra rörmokare erbjuder skräddarsydd service för installation och underhåll av badrumskommoder. Vi hjälper dig att välja en modell som passar dina estetiska preferenser och funktionskrav. Med fokus på noggrannhet och kvalitet ser vi till att badrumskommoden installeras på ett sätt som optimerar ditt badrums funktionalitet och elegans.

Luftvärmepump

Våra experter är välutbildade inom installation och underhåll av luftvärmepumpar. Oavsett om det är för hemmet eller kontoret, ser vi till att luftvärmepumpen installeras enligt högsta standarder. Vi strävar efter att skapa effektiva och energibesparande system för att säkerställa bekvämlighet och kostnadsbesparingar för våra kunder.

Felsökning

Våra rörmokare är skickliga på att diagnostisera och lösa olika VVS-relaterade problem. Vid felsökning undersöker vi noga varje komponent för att identifiera och åtgärda problemet effektivt. Oavsett om det gäller läckande rör, dålig vattentryck eller andra avvikelser, så är vårt mål att åtgärda problemet snabbt och på ett kostnadseffektivt

Boka
Boka

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post Allt-i-Allo av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post Allt-i-Allo-tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post Allt-i-Allo, som hjälpt oss göra kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy