TILLBAKA
TILLBAKA

SNICKARE

skicka förfrågan
skicka förfrågan

Våra snickeritjänster:

Kontorsanpassning

Våra snickare specialiserar sig på kontorsanpassning i Stockholm och skapar arbetsmiljöer som är både praktiska och inspirerande. Vi samarbetar med fastighetsägare, inredningsarkitekter och projektledare och har byggt upp ett omfattande nätverk för att kunna ta oss an allt från en mindre uppfräschning av kontoret till en helrenovering.

Platsbyggd garderob

Få den perfekta garderoben med våra platsbyggda lösningar. Vi skapar garderober som inte bara passar din stil utan också erbjuder optimal förvaring. Ta en bild på ditt utrymme där du vill ha garderoben och komplettera med en inspirationsbild så återkommer vi med en skiss.

Platsbyggd bokhylla

Våra snickare designar och bygger platsbyggda bokhyllor som inte bara är praktiska för förvaring utan också tillför en touch av elegans till ditt hem eller kontor.

Akustikpaneler

Skapa en tyst och koncentrerad miljö med våra akustikpaneler. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att förbättra ljudmiljön och optimera akustiken på ert kontor. 

Altan & uteplats

Vår expertis sträcker sig även till utomhusområden. Vi designar och bygger altaner och uteplatser som blir en naturlig förlängning av ditt boende.

Varför välja IBP Allt-i-Allo för snickeritjänster?

  • One-stop-shop: Vi tillhandahåller alla delar i ditt projekt såsom elektriker, rörmokare, mattläggare och målare.
  • Projektledare: Våra erfarna projektledare tar hand om hela projektet från start till mål.
  • Kvalitet: Vi strävar efter högsta kvalitet i varje detalj och material vi använder.
  • Kundanpassning: Varje projekt anpassas efter dina unika behov och önskemål.

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy