TILLBAKA
TILLBAKA

STORBIL

ELDRIVEN SKÅPBIL

När ni behöver lite mer plats än en bil, men inte lika mycket som en storbil - välj vår eldrivna skåpbil. Osäker på om det får plats? Kontakta oss så berättar vi mer!

STORBIL

Ibland får inte allting plats i våra elbilar, till exempel tavlor, olika typer av rekvisita, pallar eller möbler. Då erbjuder vi storbilar som rymmer allt och lite till. Eftersom vårt hållbarhetstänk är en viktig del av vår service drivs våra storbilar på HVO100, ett förnybart bränsle som minskar klimatpåverkan.


EXTRA BÄRHJÄLP

I vår tjänst SKÅPBIL och STORBIL så ingår det att chauffören hjälper till att bära. Vill du transportera större saker och kan inte vara med och hjälpa till att bära, kan ni boka EXTRA BÄRHJÄLP. Ett par extra händer helt enkelt, debiteras per halvtimme.

Boka
Boka
LOGGA IN PÅ PORTALEN
LOGGA IN PÅ PORTALEN

Vad säger våra kunder

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy