TILLBAKA
TILLBAKA

Frukost

Upptäck vårt utbud av frukostpaket eller skräddarsy ett paket som passar just er.

Vad säger våra kunder

"Inte Bara Post Skafferis leveranser hjälper oss hålla energin uppe under vårt hårda arbete. Alltid i tid och med god service!"

Sofia Eklund
Stureplansgruppen Event

“Vi på Kivra är väldigt nöjda över vårt samarbete med Inte Bara Post. I dagsläget hjälper de oss med nästan allt på kontoret, så som ekologisk fruktleverans, montering samt även supersnabba och miljövänliga bud. För mig som Office Manager på Kivra så underlättar Inte Bara Post mitt arbete mycket då de alltid finns ett mail/samtal"

Therese Gardell
Kivra

“Hos Inte Bara Post Skafferi har vi allt vi önskar oss. Topp service på alla sätt och vis! Snabb leverans, personlig kontakt, lyhördhet, flexibilitet och nytänk. Utöver det älskar jag helhetskonceptet. Dvs att vi använder oss idag av Inte Bara Post bud, Bemanning, Skafferi, frukost, frukt och mjölkleverans samt varierande kontorsärenden.“

Roxana Kvick
Betsson AB

“Det är ett nöje att ha med Skafferi att göra. Allt i leveranskedjan från beställning till leverans är top-notch. De är service-minded från topp till tå och håller alltid vad de lovar. Jag kan varmt rekommendera Inte Bara Post Skafferi till alla företag som vill underlätta sin vardag. “

Pernilla Avar,
Ålandsbanken Abp

”Inte Bara Post Skafferi hjälper alltid till när vi har kurser och behöver en lyxig och fin fruktlåda fylld med näring, energi och protein som håller kursdeltagarna energifyllda. Både beställning och leverans sker alltid supersmidigt. Vi är otroligt nöjda!”

Netlight Consulting
Netlight Consulting

“Vi på Knowit är otroligt nöjda med Inte Bara Post Skafferi. Vi har ett fantastiskt bra samarbete, de levererar på högsta nivå. Alltid pålitliga, effektiva, snabba och trevliga med ett leende.”

Anki
Knowit

”Räddarna i nöden” som fixar, o som oftast när det är ”korta puckar". Goda o fräscha tillbehör o lyhörda för alla olika referenser (veg, gluten mm). Tack för att ni finns!

Noa
Noa

“Vi är mycket nöjda med Inte Bara Post. De har en service i världsklass! Snabb, pålitlig, trevlig, hjälpsam även när det är akut och kortvarslat - och bästa kvalité på varor och leverans. Vi får ofta komplimanger från våra gäster. Rekommenderas varmt!”

Novare
Novare

"Inte Bara Post Skafferi ger en fantastisk service. Tror inte det finns någon botten på deras skafferi då de kan ordna fram allt under korta fortsättningar. De underlättar kontorslivet med punktliga leveranser, brett sortiment & trevlig personal!"

The Body Shop
The Body Shop