TILLBAKA
TILLBAKA

SVERIGE & GLOBALT

Vi tar hand om era ut- och inrikesförsändelser. Istället för att ni ska lägga resurser på att välja leverantör, emballera, väga, skriva fraktsedel, skapa tulldokument och bevaka uppdraget så tar vi hand om hela processen. För er blir det lika enkelt att skicka ett litet paket till Sturegatan som att frakta en lastpall till Hong Kong. Likt som för resten av våra servicealternativ har vi vårt hållbarhetstänk i fokus, därför klimatkompenserar vi alla våra leveranser, både i Sverige och globalt. Vi hanterar även farligt gods och är licensierade i enlighet med lATA-DGR (flyg) och ADR-S (väg). Oavsett vart ditt paket är på väg erbjuder vi fullt spårbara transporter, följ din leverans här.

EKONOMI

Leverans inom 2-5 vardagar i Sverige och övriga Europa.

STANDARD

Leverans nästkommande vardag i Sverige och till de flesta städer i Europa samt Nordamerikas östkust.

PRIORITERAD STANDARD

Leverans innan kl 12.00 nästkommande vardag i Sverige och till de flesta städer i Europa samt Nordamerikas östkust.

EXPRESS

Skräddarsydda lösningar för snabb och

säker leverans.


Du vet väl att packning, fraktsedlar, tullhantering, bevakning och klimatkompensering ingår alltid på våra globala tjänster?

Boka
Boka
LOGGA IN PÅ PORTALEN
LOGGA IN PÅ PORTALEN

Vad säger våra kunder

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy