TILLBAKA
TILLBAKA

KONTORSFLYTT

skicka förfrågan
skicka förfrågan

Vad gör vi i en företagsflytt?

  • Planering och koordinering:  Våra projektledare tar hand om alla aspekter av er företagsflytt från början till slut. Genom åren har vi skapat ett erfaret team som planerar och koordinerar varje steg för att säkerställa en smidig övergång utan stress.
  • Packning och hantering: Våra erfarna packare och flyttare tar hand om allt från att packa och märka era tillhörigheter till att transportera dem säkert till den nya platsen. Vi behandlar era ägodelar som våra egna.
  • Montering och installation: Efter att ni har nått er nya arbetsplats, tar vi hand om montering och installation av möbler och utrustning. Ni kan snabbt återgå till att driva ert företag utan onödiga förseningar.

Varför välja IBP Allt-i-Allo för er företagsflytt:

  • Erfarenhet och expertis: Vi är en helhetsleverantör som innefattar elektriker, rörmokare, snickare och målare vilket gör att vi kan hantera problem snabbt och smidigt. Med många års erfarenhet av företagsflytt i Stockholm har vi byggt upp en stark expertis. Vi förstår de unika utmaningarna som företagsflyttar kan innebära och är redo att hantera dem med precision.
  • Skräddarsydda lösningar: Varje företagsflytt är unik. Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar just era behov och krav. Oavsett om ni flyttar till en annan del av staden eller över hela landet, har vi resurserna för att göra det smidigt.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd offert för er företagsflytt i Stockholm. Vi är här för att göra flytten så enkel och smidig som möjligt.

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy