TILLBAKA
TILLBAKA

MONTERING

skicka förfrågan
skicka förfrågan

Installationspartner

Vi är installationspartner till ett flertal företag i Stockholm inom gardinmontering, solskydd och skyltar. Oavsett om det gäller teknisk utrustning eller komplexa system, säkerställer vi korrekt och pålitlig installation. Om ni värdesätter en hög servicenivå och en hög teknisk kompetens är vi installationspartnern för er.

Gardinmontage

För en stilren och smidig gardininstallation, lita på våra specialister. Vi kombinerar precision och estetik för att skapa en atmosfär av tidlös elegans. Vi hanterar bockningar av gardinskenor, el-skenor såväl som att montera hissgardiner.

Solskydd

Skydda ditt kontor eller lägenhet från solens påverkan med våra solskyddslösningar. Vi erbjuder skräddarsydda system som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande.

Skyltar och dekor

Maximera din synlighet med skräddarsydda monteringslösningar från IBP Allt-i-Allo. Vi installerar skyltar och företagsloggor som matchar din identitet och attraherar uppmärksamhet.

Möbelmontering

Våra montörer är experter på att montera möbler med precision och professionalism. Vi säkerställer att varje detalj är perfekt så att du kan njuta av en välutformad och funktionell inredning. Kontakta oss och få hjälp med allt från den enklaste IKEA-möbeln till att skapa en walk-in-closet.

Varför välja IBP Allt-i-Allo för montering?

  • Erfarenhet och expertis: Våra montörer har gedigen erfarenhet och är experter inom sina områden.
  • Expresslösningar: Vi levererar snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Fokus på kundnöjdhet: Målet för oss är alltid att lämna en hög med leenden efter oss.


Kontakta oss idag för att prata om ditt kommande projekt. Vi erbjuder självklart kostnadsfritt platsbesök där vi tillsammans kommer fram till den bästa lösningen för dig.

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy