TILLBAKA
TILLBAKA

BILBUD

Vår ambition är att leverera så hållbar service som möjligt på bästa möjliga sätt och därför använder vi bara våra elbilar när det verkligen behövs, som när vi ska leverera ditt bud utanför tullarna i Stockholm. När vi kör innanför tullarna gillar vi att anända våra cargocyklar eftersom de, likt våra cyklar, inte har något direkt utsläpp och kan transportera nästan lika mycket som en bil. Välj själva när på dygnet ni vill att ert bud ska levereras, är det bråttom så kan vi hämta hos er innanför tullarna i Stockholm pả 15 minuter och leverera direkt.


DAGS

Hämtas och lämnas mellan kl 08.00 - 17.00.

TRETIMMARS

Hämtas och lämnas inom 3 timmar.

PANIK!

Hämtas och lämnas inom 1 timme


TILLÄGGSTJÄNSTER:

TIDSPASS

Upphämting eller leverans på en specifik tid.

DIREKT

Hämtas inom 15 min och körs direkt

Bli kund
Bli kund
LOGGA IN PÅ PORTALEN
LOGGA IN PÅ PORTALEN

Vad säger våra kunder

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy