TILLBAKA
TILLBAKA

MÅLARE

skicka förfrågan
skicka förfrågan

Vad gör vi inom måleri?

Målning inomhus

Våra skickliga målare förvandlar inomhusutrymmen med precision och professionalism. Oavsett om det är en lägenhet, kontor, butiker eller andra kommersiella lokaler, levererar vi färgsättning som matchar er företagsidentitet.

Målning utomhus

Ge ert hus eller fastighet en fräsch och attraktiv fasad med våra tjänster. Vi använder högkvalitativ och hållbar färg från Alcro för att säkerställa ett hållbart resultat som står emot väder och vind.

Tapetsering

För att skapa en unik och stilfull atmosfär erbjuder vi professionell tapetsering. Vårt team hjälper er att välja rätt tapetdesign och säkerställer en perfekt installation.

Trapphusmålning

Låt våra målare skapa en välkomnande entré. Våra projektledare tar hand om alla detaljer från start till mål och ser till att trapphuset blir en estetiskt tilltalande del av er fastighet.

Ytskiktsrenovering

Vi har genom åren utfört många ytskiktsrenoveringar och hanterar allt från golv till tak för att skapa en enhetlig och stilfull miljö.

Sprutmålning

Effektiv och jämn färgapplicering med sprutmålning. Perfekt för stora ytor t ex i butikslokaler eller restauranger.

Microcement

Ge era ytor en modern och industriell touch med microcement. Ett hållbart och prisvärt alternativ till en kostsam badrumsrenovering. 

Vi på IBP Allt-i-Allo är dedikerade till att leverera professionella måleritjänster som överträffar era förväntningar. Oavsett om ni behöver fräscha upp ert kontor, förnya trapphuset eller genomföra en omfattande ytskiktsrenovering, är vi er pålitliga partner.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd lösning för era måleriprojekt. Vi lämnar kostnadsfria snabba offerter inom 24 timmar.

Vad säger våra kunder

"Vi använder oss av Inte Bara Post av den anledningen att de levererar allt från smått till stort. Uppdragets karaktär är aldrig några problem, det fixar allt! De är trevliga och snabba och levererar alltid kvalitet."

Nicolina Johanson
Sopra Steria

"Effektiva, pålitliga och supertrevliga! Inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i oavsett vad det gäller. Vi är jättenöjda med Inte Bara Post tjänst och nyttjar den regelbundet.”

Emma Henriksson
Epidemic Sound

"Vi är supernöjda med Inte Bara Post, som hjälpt oss göra bla kabeldragningar hos våra kunder. De är mycket flexibla och trevliga. 10/10!"

Sofia Sandelin
Techbuddy