TILLBAKA
TILLBAKA

GDPR

Vi på Inte Bara Post (Ryska Posten AB) behandlar dagligen personuppgifter, såsom namn och adress, för att kunna ge så hög service som möjligt. Vi använder också dina personuppgifter som du har lämnat till oss för att göra riktad marknadsföring, detta för att ge dig så mycket och bra information som möjligt om oss och våra tjänster.

PERSONUPPGIFTER

Vi samlar dina personuppgifter som du delat med dig av i vårt CRM-system för att kunna höja servicenivån när vi levererar våra tjänster. I personuppgifterna ingår ditt namn, adress, telefonnummer och portkod. I vissa fall har vi mer information om dig, men endast om du själv valt att dela detta med oss. Dina uppgifter sparas i 1 år eller så länge du är kund till oss. Uppgifterna kan nås av behöriga på Ryska Posten AB och säljs inte vidare till tredje part.

VARIFRÅN SAMLAS UPPGIFTERNA IN?

Vi samlar dina personuppgifter som du delat med dig av i vårt affärssystem. Detta för att kunna höja servicenivån när vi levererar våra tjänster. I personuppgifterna ingår ditt namn, adress, telefonnummer och portkod. I vissa fall har vi mer information om dig, men endast om du själv valt att dela detta med oss. Dina uppgifter sparas i 1 år eller så länge du är kund till oss. Uppgifterna kan nås av behöriga på Ryska Posten AB och säljs inte vidare till tredje part.

VARFÖR SPARAR VI UPPGIFTERNA?

Vi sparar uppgifter för att kunna hålla en hög servicenivå, se till att vi fakturerar enligt överenskommelse samt för att tillgodose säkerheten för våra medarbetare. Det innebär att när du ringer till oss så spelas ditt samtal in, för din och vår säkerhets skull. Dina mail och korrespondens via chatt sparas i vårt ärendehanteringssystem. Alla våra system är låsta och alla medarbetare har genomgått en sekretessgenomgång samt skrivit under vårt sekretessavtal. För alla underleverantörer som behandlar personuppgifter för oss har personuppgiftsbiträdesavtal upprättats.

BESÖKARE PÅ HEMSIDA

Vi samlar dina personuppgifter, mail, land (från vilket du besöker vår hemsida), stad, företag och telefonnummer samt din historik när du besöker vår hemsida. Detta för att vi ska kunna höja användarvänligheten på vår hemsida och kunna rikta rätt budskap till vad du visar intresse av. Dessa uppgifter stannar inom Ryska Posten AB och används i syfte att kunna höja vår service samt rikta reklam och marknadsföringsaktiviteter rätt. Dessa uppgifter samlas i ett externt verktyg, som inte har rätt att använda era uppgifter. Vi samlar också in dina uppgifter om du aktivt kontaktar oss genom vår hemsida. Detta gör du genom att maila eller fylla i vårt bokningsformulär.

ÖVERFÖRING OCH UTLÄMNING AV PERSONUPPGIFTER

Vi delar med oss av dina uppgifter till andra Ryska Posten-bolag (Ryska Posten, Ryska Posten Bemanning, Ryska Posten Skafferi och Ryska Posten Allt-i-Allo) så länge du godkänner detta eller att relevans finns. Vidare kan vi dela med oss av dina uppgifter till underleverantörer för att kunna ge dig bästa möjliga service.

DEN REGISTRERADES RÄTTIGHETER

Som registrerad i våra system har du alltid rätt att när som helst begära ut vilken typ av information vi har om dig eller att bli raderad i våra system. Du har också alltid rätt att begära rättelse på informationen vi har om dig.

FÖR ATT FÅ MER INFORMATION ELLER TA BORT DINA UPPGIFTER

Maila oss på hej@intebarapost.se så kan vi berätta mer om vårt GDPR-arbete.